... näistä Kaisankulmalta saapuneista tunnustuksista:

tunnustus-normal.jpg            tunnustus1-normal.jpg

Eipä kyllä olisi pälähtänyt mieleeni luonnehtia tätä harvakseltaan & tylsähkösti päivittyvää blogiani adjektiivilla "versatile", mutta makuja on monia :).

Tässä kohtaa piti sitten kertoa itsestään 7 faktaa:

1. Olen ollut toivoton hamstraaja ihan pikkulikasta lähtien, keräilykohteet vain ovat vuosien varrella vaihtuneet milloin paperinukeista postimerkkeihin tai posliinikissoista aforismeihin. Nykyiset hamstraushimoni tiedättekin :).

2. Olen myös pienestä pitäen tehnyt käsitöitä: barbinvaatteita, joulukoristeita, kortteja, tilkkupeittoja, villapaitoja, ristipistotauluja ja sellaista. Periaate on ollut sama kuin nytkin - tehdä voi vaikka ei niin järin hyvin osaisikaan.

3. En osaa meikata. En ole koskaan tuntenut kiinnostusta moiseen. Huulipuna maistuu pahalle ja kynsilakka tukkii käsien "hengityksen". Myös hajuvedet ja ylipäätään kaikenlaiset hajusteet ovat hirveitä.

4. Lemppariaineeni koulussa oli psykologia.

5. Herkkuja: tumma suklaa, vihreä tee, parapähkinät, basilika, vahvat juustot, valkosipuli, jämämättötäytteiset uunitortillat jne.jne.

6. Meillä oli aikoinaan maailman ihanimmat ja viisaimmat koirat, Toti ja Snapsi. Heiltä opin, mikä tässä elämässä oikeasti on tärkeää. Nykyään toimin satunnaisena päivähoitotätinä veljeni ja äitini koirille.

7. Nauran ja huvitun usein "väärissä" kohdissa, vissiinkin huumorintajuni on kyllä laaja mutta jotenkin nyrjähtänyt...

Suuresti ihailemiani miniblogittaria on noin satakunta, mutta annan tämän tunnustuksen nyt näille kolmelle mestarille:

hannajaleijona.blogspot.com/

kunnennukkekoti.blogspot.com/

larotska.blogspot.com/