Ainakin tarkeni Lahdessa eilen! Teollisuushallin kiviseinät lupailivat mukavan viileitä oloja vielä aamusella, mutta kyllähän ihmispaljous toi päivän mittaan mukanaan helteen myös sisätiloihin. Uusi markkinapaikka oli tilava eikä ryysistä päässyt syntymään kuin hetkittäin joidenkin pöytien edustoille.

Mulla ei ollut tänä vuonna myyntiapulaista enkä siis päässyt kiertelemään markkinoilla käytännössä ollenkaan. Tai olihan mukana toki se edellisen postauksen pikkuvintiö tuolilla keikkumassa, mutta eipä häneltä jeesiä irronnut, kun ei ujona pojuna saanut suutaan auki koko päivänä:

PIT1495-normal.jpg

Kaunis kiitos kaikille teille, jotka piditte minut kiireisenä ja piipahditte pöytäni luona moikkaamassa ja/tai ostoksilla!! Oli tosi kiva nähdä taas :). Sain myös arvokkaita vinkkejä markkinalöydöistänne (kiitos mm. Larissa, Eija ja Hanna), joten tiesin, mihin pöytiin rynnistää heti kun onnistuin hetkeksi omasta pöydästäni karkaamaan.

Kaiken huipuksi sain tavata livenä sekä Suskin että Tarun hullut hatuntekijät (plus kumppanit) - magneettisen karismaattisia tyyppejä! Ja ne vaatteet... (oma mad hatterini on yhäti nakuna, mikä ei liene uutinen kenellekään, auts).

Markkinasaaliini on suht messevä siihen nähden, että tein ostokseni aikaisin aamusta, jolloin puolet myyjistä ei ollut vielä paikalla ollenkaan ja uudestaan sitten myöhään iltapäivällä, jolloin pöydät olivat jo puolityhjiä. Ehkä ihan hyväkin etten päässyt enempää kiertelemään...

Brian muisti, että mulla on suunnitteilla myös urheilukauppa (Score Store) ja toi nähtäväksi rekvisiittaa sitä varten (=teki tarjouksen josta ei voinut kieltäytyä):

PIT1498-normal.jpg

Tellulta tarjottimia ja fantsu lehmäaiheinen ekokassi, Tanjalta mölkkypeli, Katriinalta pistelty lohikäärmetaulu ja Aava-tyttöseltä herkkä kasvitaulu (oikea pikkuruinen prässätty kasvi) sekä retee isäntäpeukalo Viitanen/Nurmi-pöydästä:

PIT1474-normal.jpg

Hepeniä Lady in Rediin eli bikinisetit Annelilta, hellehattu Tiinalta ja kengät Kaijalta:

PIT1476-normal.jpg

Murkinapuolta myös kuten aina eli maitotuotteet Johannalta, lakukermakakku toiselta Johannalta, mustikkapiirakka Mirjalta, patonki, sämpylät, leivokset ja jätski Tiinalta, kabanossipaketti (hotellin kokille) Heliltä ja upea dreijattu valkosipulipurkki Anneli Myllymäen pöydästä (keraamikon nimeä en enää muista):

PIT1471-normal.jpg

Hyllykkö Siskolta, rintsessatuoli (miss Piggylle tottakai) ja työkaluvyö lappeenrantalaisten yhteispöydästä, mainiot siivousvälineet Tuijalta, nallekori Johannalta, pienin ikinä pienoismallilentsikka Tiinalta, maailman lutuisin jellona Hannalta ja pinkki virkkausunelma ystävälahjana Tiinalta:

PIT1482-normal.jpg

Pyörtyä meinasin kun näin nämä Ullan tekemät tarjotinpöydät! Olin kyllä saanut etukäteen vinkin Nöteltä, että "Ullalla vois olla jotain sulle sopivaa", mutta että tämmöiset täsmäjutut...wau. Piccolopöytä hotellin aulaan (presiis samaa vihreää kuin aulan seinät), dalmispöytä Lady in Rediin, samoin taustalla näkyvä upea kaakelipöytä:

PIT1490-normal.jpg

Tarulta jälleen uusi mies, tällä kertaa James, jota olen katsellut sillä silmällä jo pitempäänkin :). Ruotsalaiselta Gärdiltä vanerinen tee-itse-joukukuusipöytäkoriste sekä jotain ihan tajutonta: viikate (on terävä!). Se on kuulemma tarkka kopio 1:1-viikatteesta, jota Gärd on tutkiskellut Brianin pihapiirissä. Pakko tunnustaa, että en kehdannut kertoa sen päätyvän Crozzylle Skinny Skeletoniin :)). Kertakaikkisen upea esine on se:

PIT1486-normal.jpg