Hotel Nearly Finished on todennäköisesti vielä "jonkun aikaa vähän vaiheessa". Niitä kuuluisia ikuisuusprojekteja, huokaus. Se vain, että olen kieltänyt itseäni aloittamasta tavaratalon rakentamista ennen kuin hotelli on edes nimensämukaisesti lähes valmis. Homma etenee kuin täi tervassa. Mutta etenee. Parisen vuotta tuossa jo ehtikin olla hotellin rempparevohka livohkassa. Pitivät varmaan lakisääteistä.

Tässä kuitenkin pieni kurkistus, miltä aula ja respa näyttävät juuri nyt eli minkälaiseen miljööseen riikkisparka joutui roikkumaan.

Portaita ei ole vielä kiinnitetty. Sohvalle näkyy unohtuneen Katilta syssistä saamani upea naamiaismaski (hotellin yläkerrassahan on johtajattaren pyörittämä pieni pukuvuokraamo, josta vieraat voivat kipaista röijyä ylle eli röyhtäillä illallisella kirjaimellisesti "lainahöyhenissä").

Samassa syssissä sain Katilta myös tuon taustalla ujostelevan uljaan laakeripuun, joka on vielä alkuperäisessä Lohikarin paketissa :). Nerokas idea ja toteutus!

Norsupöydät kirppikseltä, 20 senttiä tsipale.

Some pics from the hotel's reception and lobby at the moment (still much work to do...):

PICT4142%20%282%29-normal.jpg

Tuolit kelpasivat melkein sellaisinaan, maalasin vain kahdella vihreän sävyllä vähän liikoja kultauksia peittoon ja vaihdoin istuinpäälliset silkkisiksi.

Samettiselle kulmasohvalle nakkaan muutaman... ette kyllä ikinä arvaa... no, tyynyn. Koko aula (ja varsinkin portaikon vierus ja alus) tulee pursuamaan viherkasveja sitten joskus.

PICT4183%20%282%29-normal.jpg

Respanurkkaus. Miten niin muka ahtaaksi ängetty. Respapappa Papa (oikealta nimeltään Hei-Ha Loo-Pah-Vi) on kuitenkin melko pieni pappara, joten mahtuu mukavasti tuonne pöydän taakse ah niin rakkaita miljoonalaatikoitaan ja lokeroitaan räpläämään. Papan tallelokeroihin voivat vieraat jättää arvoesineensä ja postilokeroista noutaa postinsa. Avainlokeroitakin on mooonta. Avaimia kaksi.

Nurkassa häilyy epämääräisenä se Larissan opeilla väkräämäni orkidea sekä kiva riikinkukkopatsas, joka on löytö JJ:n markkinapöydästä. Tai oikeastaanhan JJ fiksuna naisena kiikutti sen mulle nenän eteen, että sä muuten haluut tän. No niin halusinkin :).

Seinällä oleva musta möykky on yleisöpuhelintsydeemi (puhelinluettelot ja muut pakolliset puuttuvat vielä), ruusumatto on mun tekele, "seiso tässä"-matto Nöten pistelemä.

PICT4140%20%282%29-normal.jpg

Surkea lähikuva, joka tarvitsee tulkkausta. Siispä: Nasun liinan päällä Wooperin kipossa Hannan järjettömän liikkikset avaimenperät (otan joskus kunnon kuvan niistä), rypälekillutin sviitin avainta varten ja leijonanpää tietysti savannihuoneen avaimelle. Papan luxusfiini varaus/vieraskirja on Eijalta syssistä. Se on ihana! Pöydän reunalla Papan tietsikka (McQueenie-kitti) ja messinkikyltissä lukee "reception".

PICT4147%20%282%29-normal.jpg

Seiniä kiertäviä ylä- ja alaboordeja varten otin kuvia huonekalujen koristemaalauksista ja kopsasin kuvat jonoksi ja reunustin puolipyöreällä kapealla puurimalla. Ihan melkein asialliselta näyttää mun silmään, vähän kuin olis kerrankin tutkittu ennen hutkimista ;).

PICT4152-normal.jpg