Kylläpä oli riemastuttavaa kerrankin palloilla messuilla vapaana kuin taivaan lintunen :). Yleensä kun olen aina koko karkeloiden ajan sidottu myyntipöydän taakse. Nyt vain hetkosen kotvasen tuurasin Elinaa ja Hannaa, jotta he pääsivät kiertämään.

No Lahdessa olen kyllä taas myymässä omaa rojuvuorta pienemmäksi, mutta se ei ole niin tarkkaa ja nokonuukaa puuhaa kuin kaupan kamojen kanssa, jotta enköhän ehdi sielläkin mukavasti karata pöydästä kierrokselle...

Kuten etukäteen uumoilinkin, Tampereen messuilta tarttui haaviin kaikenlaista kivaa.

Here you can see all the lovely treasures I bought from the miniature fair in Tampere last weekend:

Brianin Mini-bench (pienoistyöpenkki) ja Elinan RauhanTalo (koottava nukkekodin nukkekoti), jota olen jo useammilla messuilla vilkuillut sillä silmällä:

manse7-normal.jpg

Pienen Nukkekotikaupan Sannilta parit pitsikäsineet ja Lehtovuoren Sirkalta tuo korukäsitsydeemi. Kaikki päätynevät Lady in Rediin:

manse1-normal.jpg

Sannilta myös 1:144-ompelimokalusteet, Salosen Mirkalta suloinen pannunalunen hotellin keittiön seinälle, kiva punchattu kynttiläryijy joulukauppaan (jos joku tietää kuka näitä myi, kertokoon please), kuparivuoka antiikkimessujen puolelta ja rintanappi alakerrasta (osuvin teksti oli "projektit voi olla ehkä vähän vaiheessa, mutta muuten on kaikki hallinnassa", mutta sitä ei löytynyt rintanappina). Pitsiliina on Johannalta ja taustalla oleva tähtikangas Elinalta:

manse2-normal.jpg

Minisyötävää mulle tunnetusti tarttuu messuilta mukaan aina, tällä kertaa munakoiso, pääsiäispullakranssi, raparperipiirakka ja huikea juustotarjotin Mirjalta, tippaleivät ja pääsiäisleivokset Rouva Possu Ponnekkaan sykähdyttävästä konditoriasta (Elise Rasehorn) ja varsinaisena täsmäosumana kiinalainen noutoannos hotellin respapapalle Johannalta. Taustalla koristehiekkaa Artun puodista:

manse4-normal.jpg

Kolme mainiota kassia Salmun Pirjolta, vietnamilaiset pikkuruiset posliinipatsaat hotellin aulan respaan (keneltä?) ja hurrrmaava pehmokroko Hannalta:

manse5-normal.jpg

Erittäin mieluisa löytö Skinny Skeletonin Crozzylle olivat mustat kulahtaneet huonekalut (keinutuoli ja kaappi) Christian Lundkvistilta. Samoin olin aivan haltioissani, kun bongasin tuon hieman väsähtäneen kummituksen Pienen Haamun kaupasta :). Johannan maalattu kivikissa on supersöpö.  Rakastuin myös Hannan auringonkukkatuoliin. Se päätynee tavaratalon Evergreen-kukkakauppaan. Kuvan oikeassa reunassa näkyy kaistale Sannilta tilattua ruskeaa marmorilaattalattiaa, jota ajattelin hotellin kylppäriin:

manse3-normal.jpg

Ja jälleen löytyi uusi ihana mies messuilta -  vanhempi kaljupää herranen (taas tarvitsen apua, kuka on nukentekijä? Kilposen Kirstikö?). Miekkosella on lainassa Hannan taituroima pipo, joka kyllä jatkossa keikkuu Crozzyn päässä...:

manse6-normal.jpg