No niinhän siinä arvatunlaisesti pääsi käymään, että tähän asti sitkeästi sinnittelin kiusauksia vastustellen, mutta nyt on sitten ekat Etsy-ostokset tehty.  Vaikka alku onkin melko maltillinen niin kyllähän se tämäkin mopo tulee vauhdilla hallinnasta riistäytymään...

Ensimmäiset aarteet ovat jo kotiutuneet eli Snowfernin käsittämättömät muffinssivuoat ja MostlyArtin mahtavat maljakot. Tuo riikinkukkoaiheinen tulee tietysti hotellin aulaan, sinikeltainen ruokasaliin ja tuo vihreä on vähän problemaattinen kun se sopii ihan joka paikkaan mihin sitä mallailen :).

Edit:  Muffinssivuoat on siis tehty paperista ja niitä on yhdessä tuollaisessa putkessa 12 kpl (ovat sisäkkäin). Vuoan pohjan halkaisija on n. 5 mm.

Some awesome purchases from Etsy:

etsy-normal.jpg

 

Seikkailin myös vaihteeksi taas käytettyjen kirjojen metsässä sekä jenkki- että brittiamazonissa heti alkuvuodesta ja nyt uudestaan viime viikolla. Kunhan loputkin opukset tältä erää saapuvat, hyllyssä nököttää reippaat 120 nukkiskirjaa. Yritän pitää luvun sadan kieppeillä, joten muutama kirja päätynee tyrkylle Lahden markkinapöydän kulmalle.

Here is my collection of dollhouse books (well, most of it anyway):

etsy1-normal.jpg