Alkuun pari pikaräpsyä aulasta, kun suurin osa mööbeleistä on roiskaistu takaisin paikoilleen (mutta tsiljoonapäinen pikkusäläarmeija ei ole vielä hyökännyt sekaan):

Palatakseni otsikkoon... okei okei, mä tuun siis niiiin katumaan tätä, mutta kun Lotte nätisti pyysi :).

Jotta töttöröö, Hotel Nearly Finished tämän hetkisessä "loistossaan":

Kaikkine teipinroikaleineen, liimatuubeineen, härpäkelaatikkoineen, tapettirullineen, semiromutettuine kalusteineen, irtopainosovineen, sammuneine kokkeineen ja... niin, jätetäänpä loput mikä-ei-kuulu-joukkoon-jutut armollisesti bongaamatta...

Tällä kertaa en kyllä pahoittele sumeaa kuvaa - uskokaa pois, ei ole terveydellenne hyväksi nähdä hotlan nykytilaa yhtään tätä tarkemmin.

Kyseessä on siis tuollainen pieni hotelliini vain, ei mikään Hilton. Niille, joiden mielikuvitus (tai rillien optiikka) ei riitä tulkitsemaan kuvaa: alhaalla on aula/respa sekä baari, sitten ruokasali ja keittiö, sitten varsinainen huonekerros eli huimat yksi huone ja yksi sviitti ja ylhäällä kylppäri ja pukuvuokraamo.

Katon alla pukuvuokraamo jatkuu korkeana tilana (ajatuksena roikottaa pukuja siellä ylhäällä katossa), mutta kylppärin päällä on pieni "hattuhylly", jonka lopullinen käyttötarkoitus selvinnee vielä (olen kumonnut jo niin monta neronleimaustani tässä männä vuosina, että vannomatta paras). Kylppärin yhteydessä on myös pikkuinen koppero, joka onkin puljun ainoa nurkka, jossa tilanahtaus on pelkkää plussaa - siellä kun pitää hierontavastaanottoaan Johnny Depp :).

Kuvasta saanee myös aavistuksen siitä, miksi hotellin sisustaminen "ilmavan avarasti" on niin toivotonta: huonesyvyys on vain 27 cm. Rajoittaa isompien kalusteiden fiksua sijoittelua melko lailla. Yritäpä ite.

Huonesuunnittelu on muutenkin briljanttia - arkkitehti on todellakin nähnyt vaivaa mitatakseen pisimmän mahdollisen matkan baaritiskiltä pytylle... kupla otsassa kintut ristissä konttaat kolmet portaat ylös. So very practical.