Ostin ystävältäni Nöteltä kolmisen vuotta sitten sohvan ja nojatuolin ja JO NYT HETI eilen illalla sain niiden uudelleenverhoilun valmiiksi :). Lievähköä väkivaltaa osien irrottamisessa, pari voimasanaa, sopivasti Decorator Glueta ja vot - järkky kukkakuosi vaihtui järkkyyn rypälekuosiin.

I had a flower patterned couch and an armchair. I like the shape of those furniture so I just changed the fabric. Now they fit to the suit.

HNF%20sviitti.jpg

 

Pidän noiden mööbeleiden mallista ja siksi halusin tuunata ne enkä tehdä sohvaa alusta asti itse (olisinkohan osannutkaan...). Kokeilin kaikenlaisia rimpsurämpsyjä ja hapsuleita helmaan, mutta lopulta hylkäsin ne (Tami Tammisen sanoin: Keep it simple, stupid!) ja kanttasin vain pahimmat irvistelyt bunkanauhalla. Ovat ihan tarpeeksi levottoman oloiset ilman härpäkkeitäkin.

HNF%20sviitti1.jpg

Miksi rypäleitä? Siksi, että sohva tulee hotellin sviittiin. Hotellissahan on vain kaksi huonetta, väsyneellä matkaajalla ei siis kauhukseen ole liiemmin valinnanvaraa: se nyt kuule vaan on joko savannihuone tai viinirypälesviitti.

Sohva ja tuoli sviitissä:

PICT1715.JPG

 

Lähikuva katonrajassa roikkuvista lasihelmirypäleistä:

The glass grapes on the wall of the suit:

PICT1726.JPG