Koska hotellissa on kaikkiaan vain yksi onneton ikkuna (savannihuoneessa) ja yksi ranskalainen parveke (sviitissä), saan tehdä sinne vain kahdet verhot.

Olen hekumoinut jo pari vuotta erityyppisillä rönsyhörhöversioilla, koska verhoihin tulee mahduttaa kaikki pliseeraukset, puhvit, drapeeraukset, käännökset, poimutuslautalaskokset, tampit, tupsut ja muut oveluudet, jotka vain keksin.

No, eilen sitten tuskartelin sviitin verhot ja vastoin kaikkia suunnitelmiani lopputulos onkin maailman yksinkertaisin. Niin sitä pitää :). Päällystin MiniMunduksen puuvalmiin verholaudan kankaalla, porasin dremelillä sisäpäätyihin kaksi vierekkäistä reikää ja väliin paksut rautalangat verhotangoiksi. Tarkoitus oli  pujottaa takimmaiseen tankoon organzapala valoverhoksi ja etummaiseen tankoon varsinaiset verhot silkistä. Silkkiverhot päärmäsin decorator gluella (ykkössuosikkiliimani tekstiiliaskarteluissa) ja reunaan liimasin koristenauhaa. Verhot saa vedettyä kiinni ja auki.

Vaan valoverho osoittautuikin törpön tönköksi, aikani ähersin ja sitten paloi käämit ja ruttasin sen typeräksi hörsömytyksi laudan toiseen päähän. Hrrmhh. Jos joku kysyy niin ihan harkittu asetelma on se. Nih.

Kuvissa näkyy erinäisiä esineitä: verholaudan päällä ja pikkupöydällä olevat rypälepurkit sekä seinälautasen on Emilia koristemaalannut, posliinivaasin lattialla sekä karahvin ja lasit sivupöydällä on maalannut Hanna, samoin kissa sohvalla on tietysti Hannalta, silkkikirjailtu tyyny sohvalla on Lil'lan tekemä, lasipöydällä on Riikan taiteilema Nukkekotielämää-kirja sekä Nukkekotiyhdistyksen toteuttama Pieniä huoneita-runokirja, lasimalja pöydällä on Doloresin uutuksia, pikkupöydän pitsiliina on Tiinalta ja lasipöydän liina Tertulta, maton olen saanut muutaman vuoden takaisesta joulukalenteriswapista Johannalta. Sen piti olla väliaikaisrekvisiittaa, mutta nyt olenkin tykästynyt siihen oikein tosissani, jotta taitaapi jäädä. Ihana tiffanyrypäle ovessa on Heidin tilaustyönä tekemä.

Parvekekaidekin taitaa kuvissa vilahdella, sitä ei pidä noteerata, ei ole lopullinen versio se. Ja ovia ei ole vielä(kään) saranoitu ja niistä puuttuu kahvat.

I made simple silk curtains to the hotel's suite:

PICT3326-normal.jpg

PICT3330-normal.jpg

The lazy cat is made by Hanna:

PICT3337-1-normal.jpg

I got this brilliant tiffany grape from my friend Heidi:

PICT3333-normal.jpg