Voi että osaakin olla ihme ja pelastus tumpelolle nämä kaikenmaailman kitit ja tarvikepakkaukset! Nytkin on sellainen pollea huonekalutehtailijafiilis, vaikka olen vain liimaillut yhteen hyvin suunniteltuja valmiiksi muotoiltuja osia.

Sitä hotellin kylppärin sermin kirjontaosuuden valmistumista odotellessa (hohhoijaa) kokosin jo sermin puurungon kasaan. Ja sille kaveriksi divaanisohvan. Mikä tarkoittaa taas lisää pistelytöitä vähintäänkin tyynyn verran... ei meitsin itsesuojeluvaisto näytä oikein pelittävän.

Here are a few examples of high-quality McQueenie furniture kits that I've been collecting for a couple of years now. I have already shown them a sandpaper but not finished the surfaces yet:

PIC9882-normal.jpg

Hotellissahan on jo ennestäänkin näitä McQueenie-kalusteita, ainakin kakkutelineitä ruokasalissa, helmitaulu respan pöydällä ja pyykinkuivaustelineitä matkalla keittiön kattoon (niissä roikkuu sitten aikanaan tietysti pata ja kattila poikineen), mutta nyt tällä erää väkersin puhtausteknikolle siivouslootan sekä pubiin kassalippaan:

PICT9901-normal.jpg

Jotain tavarataloonkin - Crozzylle arkku (vielä sisustamatta) sekä säilytys-/lukulaatikko raamatulle. Paitsi että Crozzyllä on sille kyllä hieman toisenlainen käyttötarkoitus, joten en lisännyt laatikon kanteen siihen kuuluvaa ristiä:

PIC9887-normal.jpg

Ja nallekauppaan kehtotuoli ja 1/24-keinuheppa. Jokseenkin liikkis on se:

PIC9890-normal.jpg

Ja jotain muutakin rekvisiittaa eri myymälöihin (nuo pesupöydän kaakelit on aika herkut):

PIC9894-normal.jpg

Kaikille edellä luetelluille olen kyllä jo näyttänyt santapaperia sen verran kuin katsoin tarpeelliseksi (lue: kunnes kärähti käämit), mutta pintakäsittelyt (lakkaus, vahaus, maalaus tai mitä lie) on vielä täysin tekemättä. Siihen hommaan kun vaikuttaa muu sisustus eikä vielä voi tietää miten mikäkin kokonaisuus keksii hahmottua...

Kuvat ovat onneksi sen verran epätarkkoja ettei niistä näy kaikkia nolouksia kuten nyt vaikkapa se, että saranat on toistaiseksi vain liimattu paikoilleen. Ne kirpunkakan kokoiset naulat kertakaikkiaan kieltäytyivät yhteistyöstä... vaan kunhan jälleen törmään jossain kapeakärkisiin pinsetteihini niin johan loppui kiemurtelut ja kukkoilut heitiltä...