Reissatessa iskee erittäin pakottava tarve poiketa reitille (ja joskus vähän reitin sivuunkin) osuville kirppiksille. Noin viisi-kuusi kirppistä tuli syynättyä tällä kertaa ja muutama mukava juttu jäi haaviin.

Vähän rekvisiittaa Skinny Skeletoniin:

I found these nice things from flea market:

PICT2309.JPG

Ruumisarkku on oikeasti taskutuhkis ja pikkuruiset strassihämikset korvakoruja. Pehmotarroissa on harvoin näin osuva aihe ;). Tuo iso luolakammotus saattaapi olla Devil's Delin uusi herkkuhiillosgrilli. Tai sitten ihan vaan Crozzyn susien päikkäripeti. Ans kattoo ny mihin se sujuvimmin sopii sitten aikanaan. Sivulla olevasta rinkulasta kun vetää niin hampaat laskeutuvat portiksi alas ja taas takaisin ylös ja ääniefektinä on asiaankuuluva karsea kirskuna. Jep jep :O)).

Ja jokunen sekava seurakuntalainen:

PICT2312.JPG

Kääkkäkaunokaiset noitapuotiin, nallepatsas ja Puh nallekauppaan, maapallokuutio matkatoimistoon ja norsupöydät hotellin aulaan. Inkkarikauppaankin löytyi myyjä (menee tuunaukseen) ja taas yksi puudeli lisää puudelikauppaan.

Lempeä glitterinunna ei ole kirppikseltä vaan Porvoon Wanhan kaupungin torilta ja tykkään siitä tosi paljon! Nyt on sitten jälleen uusi putiikki jonossa tavarataloon: The Nun's Nipple. En vaan vielä tiedä mitä siellä myydään. Voisi ehkä olla joku kahvila tai baari kun nunnannänniksihän on nimetty sekä leivos että drinksu.