Kurkku käheänä kälätyksestä ja jalat palasina seisomisesta, mutta silmät säihkyy ja sielu nauttii - mukava markkinapäivä Lahdessa eilen. Ahtaudesta ja kuumuudesta huolimatta. Tiivis oli tunnelma käytävällä ;)).

Kiitos kaunis kaikille teille, jotka autoitte mua pääsemään eroon ylimääräisestä roinasta, kauppa kävi vallan vilkkaasti ja pöytä tyhjeni tavaroista tehokkaasti. Erikoiskiitokset Helille, joka tuurasi mua hiki hatussa, mutta hymy herkässä. Olet ihana!

Voi miten kivaa oli taas tavata tuttuja! Kiitos, että tulitte moikkaamaan. Näillä nauruilla jaksaa kevyesti Forssaan asti, eiks vaan? Nyheristit on vaan niiiin kertakaikkisen upeeta porukkaa. Jälleen pari uutta blogia ja nettikamuakin sai kasvot, hauska tutustua myös livenä. Kiitos myös taitaville myyjille, joiden tarjontaa en tosin taaskaan ehtinyt tutkailla niin paljon kuin olisin halunnut (kukkaroni onneksi...).

Oma ostoskori täyttyi tällä kertaa näistä:

Kasa nauhoja Rantasen Johannalta, krokettisetti Lappeenrannan nukkekotihöperöiltä ja ihan älyttömän hulppea soputeltta Asusen Heliltä. Olisin muutoin ottanut oranssin hippiteltan, mutta tämä tulee tavaratalon urheilukauppaan ja siksi astetta asiallisempi versio:

lahti1-normal.jpg

Kukkiva kaktus Askartajalta, mehikasvirykelmä Nohnolta, nyökkivä flamingo Salosen Mirkalta ja parit kukkakitit Katilta (jäi kutkuttamaan se toinen asetelma vielä, nappaan sen matkaan sitten Forssassa):

lahti2-normal.jpg

Katilta myös törkeän upea laukka (allium caeruleum) sekä kauan himoitsemani voikukat hotellin kivijalan juureen. Mahtavia:

lahti3-normal.jpg

Ahkera jäälohikäärme Pienen Haamun kaupasta, samoin pimeässä loistavat pikkukummitukset (näitä piti saada lisää), söde kalloämpäri JJ:ltä on napakymppilöytö SkinnySkeletoniin samoin kuin krakeloitu hylly Tiinalta sekä tajuton steampunk-radio HyRiMinin pöydästä:

lahti4-normal.jpg

Ruokosalon Anitalta virkattu kultakruunu sekä upea vihreä neulejakkupuku (tätä ajattelin heti kukkakaupan myyjälle, mutta kun se on vissiin mies... Tarzan... no, täytyy vielä fundeerata), lumilyhty, jossa paristotuikku sisällä Rudolf's-joulukauppaan (apua, keneltä?), samoin maailman suloisin tekstiililuistin Ansulta.

Tuo punainen kikkare kuvassa on lahja Tippaliisalta, älypieni nukke on puettu neulottuun mekkoon ja virkattuun hellehattuun ja kädessä hänellä on virkattu kesäkassi. Jonka läppä tietenkin avautuu ja kassiin saa talteen tärkeät markkinaostokset. Niinpä. Enhän mä uskalla edes hengittää laukkuun päin ettei se katoa. Kiitos Katri, olet kyllä taitava! :

lahti6-normal.jpg

Minijuliannalta iik-ihana ovipöytä, LittleThings-purkit ja pinkit pilkkumukit, keramiikkaa Tiinalta (siniset) ja Sinervän Sinikalta (punainen), suut makiaksi Rouva Possu Ponnekkaan pöydästä (piparikuusi, vaniljaviinerit, suklaaleivos ja hillosilmäleipiä), muutama upea sienenrutale Mirjalta ja viinilaatikko Karlssonin Gerdiltä. Soittajapoika Wolfie M. seisoo sitten sen päällä viihdyttäessään hotellin pubin asiakkaita:

lahti7-normal.jpg

Söpö nallekassi Korkalaisen Kaijalta, Lotelta parit tosikuolaherkut Woman in Rediin sekä ne ihanpakkosaada-maiharit Crozzylle! Jess!  Hannan vaaleanpunainen elefanttikin kuvassa kurkistelee - jotenkin aavistelen, että tämä lutuinen otus on hirmuinen linssilude, änkenee itsensä vähän kuvaan kuin kuvaan... ja eikös tietyssä vaiheessa illanviettoa näitä näe baarissakin...:

lahti5-normal.jpg