Hotellihuone ilman sänkyä on jokseenkin huono vitsi.

Siispä maalasin Eurominin puuvalmiin sängyn vaalean lilaksi ja tässä vaiheessa projektia homma vaikutti vielä ihan asialliselta:

Finally I managed to finish the bed that has been waiting for an inspiration for years...

PICT2117.JPG

Mutta sittenpä se mopo hetikohta karkasikin - satiinihelmoihin liimailin pieniä timanttistrasseja:

PICT2124.JPG

Ja eikun aurinkolasit päähän ja lisää kimallusta katokseen :). Löysin joskus vuonna elvis semmoisen ihmepitsihörhöttimen kirppikseltä ja nyt leikkasin siitä neljä ryppysuikaletta rinnakkain katoksen päälle. Saumojen kohdalle lisäsin kukkanauhaa, johon liimasin strasseja (kaikkinensa koko virityksessä on himpun yli 250 strassia):

PICT2127.JPG

Vähän yksityisyyttä, kiitos:

PICT2130.JPG

Pitkä hapsunauha on Doloresista (kuten myös sänky ja brodyyri), tuo guipurenauha puolestaan kuuluu sarjaan iloisia-ylläreitä-matskuvarastojen-kätköistä eli ei harmainta haisua mistä ja koska tuommoinen on mukaan tarttunut:

PICT2135.JPG

Lakana on viitisen vuotta vanha eli ajalta, jolloin eräs tuttavani konebrodeerasi mulle kasan pieniä kuvia, joista sitten ompelin erinäisiäkin lakanasettejä:

PICT2174.JPG

Kevyt silkkipeitto...:

PICT2175.JPG

... ja väliaikaisratkaisuna samettinen päiväpeite (jonkun älyhienon kirjaillun peitteen aion tuon tilalle tuskarrella - joskus):

PICT2177.JPG

Ja koko höskä omalla paikallaan sviitissä:

1247660738_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jotain puuttuu? No niin ne tyynyt. Niistä oma postaus hetimiten jahka onnistun muistamaan mihin olen ne kaikki jemmannut...

Muutoinhan sviitissä on sinnepäin valmista noin niin kuin kalusteiden osalta. Verhosysteemi ranskalaisen parvekkeen ovien edestä puuttuu vielä, samoin matto sohvaryhmän alta ja sohvan päälle seinällekin tulee jotain (seinävaate?, taulu?). Ja tietysti kaikki tuhat ja yksi pikkutilpehööriä loistavat poissaolollaan toistaiseksi. Ja lamput. Valaistus on sitten se ihan viimeinen rykäisy (arviolta vuonna 2176) kun koko hotlassa ei enää ole mitään muuta ährättävää.