Oi joi... olipas mukava päivä eilen Vanhan nukke- ja nallemarkkinoilla. En ollut tällä kertaa myymässä vaan turistina. Oli ruhtinaallisesti aikaa (ja tänä vuonna myös tilaa) tutkailla pöytien tarjontaa ja jutella tuttujen kanssa. Ja kyllä pölötinkin :). Kiitos asianosaisille kälätysseurasta. Olette ihania!

Pitkästä aikaa mulla ei ollut myöskään etukäteen mielessä mitään "pakollista" ostettavaa ja sorruinkin kaikkien niiden houkutusten keskellä varsin maltillisesti. Mopo ei yksinkertaisesti voinut karata, kun se ei ole vielä palannut aiemmilta karkureissuilta...

Tässä tämänkertainen saaliini:

Some treasures from the doll and teddy bear fair in Helsinki last Sunday:

Virkattu päiväpeitto Raililta. Tosi karkki! Eritiheyksisiä mattopistelykankaita Nöteltä ja microsuedea Japirilta (mm. nallekarhujen tuskartelua varten). Ja tietysti vähän pitsilöitäkin, kuinkas muuten :). Kasassa on pitsejä neljältä eri myyjältä:

PIC9558-normal.jpg

Tellulta popcornkone ja mansikkahillopurkki (sujauttipa Tellu yllärinä mukaan myös tarjottimen ThinkPinkkiin, kiitos!), Sirkalta kimalaisen kakan kokoiset hiiret, Pieneltä Haamulta pääkallo, Mirjalta pullakranssi, aleksanterinleivokset ja vastustamaton suklaakonvehtikulho sekä Mirkalta hääparipatsas ja ihan tajuton wanhanajan ankkalelu, joka toimii oikeasti eli vaakku läpsyttelee räpylöitään, kun sitä työntelee!:

PIC9569-normal.jpg

Katilta maailman kaunein pelargonia ja flikhortensiakitti (sen kasaaminen lienee ihan piece of cake, öh...):

PIC9542-normal.jpg

Tarulta kolme huimaa persoonaa eli woodoomummeli, Johnny Depp MadHatter-versiona ja masaimies (kuva on jälleen surkea, nuo tyypit ovat livenä ihan magneettisen karismaattisia):

PICT9583-normal.jpg

Sitten sain vielä pari lahjaa/vaihtaria - Eijalta tyylikkään ThinkPink-setin eli punotun korin, kasvopaperirasian ja kirjotun tyynyn, joka on kyllä pienin ikinä (n. 1x1 cm) ja Raililta ja Nasulta  joululahjat. Nasu ryökäle yrittää kuulemma kasvattaa olematonta kärsivällisyyttäni ja saan avata paketin vasta 23.päivä joulukuuta (ettäs kehtaa kiduttaa uteliasta...), mutta koska Raili ei hoksannut kieltää niin avasin hänen pakettinsa saman tien, tsihhih :). Ja riemukseni löysin sieltä Eevan übertaidokkaita ruokia: punajuuripurkkeja, paprikapiiraan, kaviaaria, salamia ja lauantaipötkön. Sekä sikamaisen hilpeän teepussilautasen! Seurustelin tuon possuröhnön kanssa jo tänään aamuteetä hörppiessäni. Kiitos teille, ihanaiset!:

PIC9552-normal.jpg

Ja täydellisen päivän kruunuksi Susanna deliveerasi taannoin blogiarvonnassa voittamani mahtipläjäyksen, kiitos!:

PIC9563-normal.jpg