Haa, toinen istuinpäällinen pistelty valmiiksi ja kolmattakin aloitettu kärpäsenkakan verran. Hilkusti siis voiton puolella tässä urakassa :).

I have now finished the second seat cover - two more to go...

PICT1799.JPG

Olen aikoinaan pistellyt aika paljon 1:1-töitä ja nukkikseenkin mattoja ja tyynyjä 18- ja 22-count kankaille, mutta nämä tuolinpäälliset ovat siis ensimmäinen kokeiluni 40-count kankaalle ja olen aivan kouk..öh neulassa jo nyt. Tosi kivaa, tätä lisää!

Ja koska tämä lutviutuu näinkin niukalla hiellä, uskaltanen jonain päivänä yrittää myös niitä ihania 48-60-counttisia koira- ja kissa-aiheisia tyynyjäkin, joiden ohjeita olen tulostellut jemmaan i-Mag-lehdistä. Ne kun eivät enää ole kovin oleellisesti tiheämpää pistelyä kuin tämäkään. 48-counttinen onnistunee vielä yhdellä muliinilangan säikeellä, kuten tämä 40-counttinenkin, mutta tiheämpiin kankaisiin täytynee jo keksiä jostain ohuempaa silkkilankaa.

PS. Jos joku ihmettelee noita numeroita, niin luku tarkoittaa kankaan tiheyttä eli kuinka monta pistoa mahtuu tuumalle (esim. 40-count kankaaseen kirjotaan siis 40 pistoa tuumalle eli n. 16 pistoa sentille).