Ruokasalin lattia on tehty koivu- ja tiikkikiviiluista, ovet (jotka ovat vieläkin saranoimatta) ja kaikki listat ovat tiikkiä. Tapetin yläosa ja boordi on tulostettu jostain päin nettimaailmaa ja alaosa on kangasta. Pienet mustat pisteet seinässä ovat valaisimien pistorasioita - lamput varmaankin värkkään koko hotelliin sitten ihan viimeisenä tuskarteluna...

I finally painted the furniture of the hotel's dining room:

PICT1651.JPG

Salin kalusto on sekalainen kokoelma valmiskalusteita (mm. EuroMini's, Piironki), joista hioin vanhan maalin ja lakan pois ja maalasin uudestaan akryylivärein (Plus Color). Pöytien kansiin olisin halunnut taiteilla samanlaista ruusukoukerohörselöä kuin istuinpäällisessäkin on, vaan kun ei kykene niin tuli sitten tuollaista sinimarjarisua.

I wanted to decorate the table with the same kind of roses as on the seat cover but didn't have enough skills... so instead I painted quite bizarre brushwood Kieli ulkona:

PICT1663.JPG

Takan alaosan sutaisin kivimaalilla (Granit).

PICT1660.JPG

Iso hylly oli puuvalmis ja siten helpompi käsitellä. Lisäsin vain alaosaan kohopeilit valmiista paneelinosista ja kaiversin ylös samanlaiset simpukkakuviot kuin tuoleissakin on ja sitten maalia pintaan. Koska ruokasaliin ei mahdu seisovaa aamiaispöytää, sinne tulee tuo "seisova hylly", josta ruokailijat voivat käydä mättämässä sapuskaa lautasilleen.

PICT1654.JPG

Jep, eipä näy niitä lautasia saati mättöjä. Vielä. Astioita olen hankkinut hissukseen Wooperilta, mutta vielä puuttuu...

Ruokakaan ei tule loppumaan kesken, nyt jo olen varastoinut melkoisen herkkuvuoren suomalaisilta massataitureilta ja saanut lisää swapeissa ja muissa vaihdoissa. Niistä joskus myöhemmin. Tässä kohtaa lienee paikallaan todeta, että muutoinkin tämä blogi päivittyy samaa tahtia kuin hotelli edistyy eli erittäin satunnaisesti ja harvakseltaan.

Vasta yhden tuolin istuinpäällinen on valmis, toista olen kyllä jo aloittanut. Päällisen pistelin puolipistoilla 40-count silk gauze-kankaalle yhdellä muliinilangan säikeellä, mallikuvio on Nicola Mascallin.

One seat cover is ready and I've started to stitch another one. It's one of those magnificent kits of Nicola Mascall (the fabric is 40-count silk gauze):

PICT1479.JPG

Tuoli ennen ja jälkeen:

The seat before and after:

PICT1473.JPG

 Lisää kuvia ruokasalista täällä.