Pienimuotoisella kotimaan reissulla näin mm. MiniTurku-näyttelyn ja ehdin koukata reiluksi tunniksi Forssan markkinoillekin.

Turun näyttely (auki vielä pari viikkoa) on kertakaikkisen u-p-e-a!! En kulje koskaan missään kamera mukana, mutta pitkin poikin blogistaniaa löytyy kyllä kuvamaistiaisia. Suosittelen lämpimästi näyttelyn kokemista livenä. Taas kerran tuli todettua, että armas suomenmaamme on pullollaan mestarinyheristejä.

Forssassa piipahdin siis vain pikapyrähdyksellä, mutta ehdin kuitenkin tuttujen bongailun lisäksi keventää kukkaroakin hieman :).

My purchases from miniature fair in Forssa (last Sunday):

Läjä haasteellista askarreltavaa Titalta: kolme 1:144-taloa (Muumi-, Lundby- ja Kartanokitit), palikkalaatikko, kynälaatikko ja Brio-junarata:

PIT1746-normal.jpg

Suskilta vielä yksi 1:144-tuskartelu lisää eli Arthur-talo sekä ihana ikkunanpoka kynttiläpurnukalla, eiffeltyyny ja symppis aaveörkkipurkki:

PIT1762-normal.jpg

Turun flikkojen pöydästä Jatan herkkuja: mahtava kurpitsatarjotin, hilpeä täykkäri ja mätiä hedelmiä hämiksillä (Devil's Deliin tietty). Tiinalta kaksi punottua kynttilänjalkaa sekä kulmasta nakerrettu leipälaatikko, jonka sisältä löytyy nakertajan sammalpesä - tsihii:

PIT1758-normal.jpg

Johannalta mustikka-aleksantereita, sitä-sun-tätä-loota, miehinen torso sekä kaksi leikkuulautaa varsinaisilla täsmäaiheilla (kiitos Johanna!!):

PIT1749-normal.jpg

Lisää mansikoita löytyi Tuulalta (Minnalta) eli pari lutuista pikkumekkoa, tyyny ja harja. Kotkot-tyynyt samasta pöydästä. Virkattu sipulipussi Riitalta ja ruohonleikkuri Sirkalta:

PIT1752-normal.jpg

Keramiikkaa: kuviolaatat Tarulta, pitsilautaset Tiinalta, kuivakukkajoutsen ja lämmitin Mirkalta. Pehmopuolta edustaa Hannan bulldoggi, joka tuijotti tiukasti suoraan sydämeeni:

PIT1753-normal.jpg

Uskoo ken tahtoo, mutta näille jokaiselle on sijoituspaikka valmiiksi katsottuna. Joillekin jopa useampia vaihtoehtoja. Joskopa hissukseen onnistuisin tavoitteessani ostella vain todellakin-pakollisia-aarteita. Myös jokuseen erittäin-tärkeään-juttuun sortuminen on niinikään íhan inhimillistä vielä tässä vaiheessa "koulutusta", eiks vaan... (nyt sellaisia olivat mm. pari nukkislehteä ja muhkea tilkkutyökirja.)

Muuta pientä reissulla matkaan tarttunutta eli gessoa, poranteriä dremeliin, pirusormus (vyönsoljeksi Crozzylle), kallotuhkis (suihkualtaaksi Skinny Skeletoniin), puulentsikka ja pari pilkkuversiota nallekauppaan:

PIT1763-normal.jpg