Jättipottikiitokset teille kaikille, jotka ette pelästyneet kaaosta pöydässäni vaan innolla pengoitte aarteita esiin! Louhitte rojuvuoren jos ei ihan montuksi niin mukavan pieneksi nyppyläksi kuitenkin :).

Ilahduttavasti myös isolle laatikolliselle nukkiskirjoja löytyi uudet hyvät lukukodit (kirjoista mun on aina haikea/vaikea luopua, joten mieltä lämmitti nähdä teidän arvostavan löytöjänne; hinta-laatu-suhdehan oli erittäinkin ostajaystävällinen).

Jälleen löytyi muutamat "uudet" kasvot blogeille ja kaupan asiakkaille, ihan mahtavaa tutustua teihin livenä! Kiitos myös molemmille pöytänaapureilleni erinomaisesta seurasta!

Jotain pientä ehdin onnekseni ostaakin:

Kankaita eli erivärisiä silkkejä Leenalta, mikrokuosisia puuvilloja Karoliinan Kostyymistä ja yksi minivetoketju Aviksen Pajalta.

Aakkospastaa lappeenrantalaisilta sekä maisemointimatskuja, laatupensseleitä ja pronssimaali Pienoismallareilta (kiitos herroille mainiosta tuote-esittelystä!). Noista naurettavan pienistä tammenlehdistä saa kivan kotoisanoloisia kasveja: rupsahtaneita...

Päijät-Hämeen nukkekotiyhdistykseltä aukeava kalustettu nukkismedaljonki (ei tule kaulaan vaan nukkisnukkiskauppaan), Pieneltä Haamulta discoilevat luurikset, Kirsiltä kirjelaatikko ThinkPinkkiin ja Tuulalta u-p-e-a lyijylasityö pääsiäiskauppaan (taitaakin itse Mr.Egg kukkoilla kuvassa).

Lady in Rediin lisää luxusta eli pari korurasiaa Leenalta sekä musta laukku Pieneltä Haamulta ja valkoinen laukku Tuijalta. Söpö nalletyyny (FurryFellowsiin) Tuulalta ja huima fanttityyny (ThinkPinkkiin) Kirsiltä. Mustavalkoiset tyynyt sekä lehmäntalja (Strawberry Fieldsiin) Kookajalta.

Tiinalta ihanaa keramiikkaa! Tuo lyhty (hotellin aulaan) on ollut mua varten "hyvässä jemmassa" jo pitkään ja nyt Tiina löysi sen ja toi Lahteen :). Hyvä riikinkukkoväritys ja kaunis muotokieli. Nami.

Hotellin kokille tällä kertaa tuomisia Mirkan pöydästä eli tikasjakkara ja jo-parhaat-päivänsä-nähnyt-tiskiharja (rankka löytö!!!). Tulitikkutytöltä tosi kaunis vaikkakin varsin nokkava kannu (tuo leuhkin tapaus puhutteli eniten kaikista niistä taitavista keramiikkaluomuksista). Furry Fellowsin nallet saivat myös jotain tosi hienoa: Tuikun tuohirepun! Johannan hauska porkkanapenkki on ainoa ostos, jolle ei vielä ole paikkaa, mutta kun se oli nyt vaan ihan pakko saada...

Mirjalta herkkuja eli hotelliin sillisalaattia ja Strawberry Fieldsiin kohtalaisen käheä kakku (kuolasin tuota Mirjan blogissa etukäteen enkä ollut uskoa onneani, kun se oli vielä odottamassa mua iltapäivällä kun vihdoin pääsin ostoksille).

Askartajan Ateljeen Tuulalta jotain mestarillista. Huokaus. Paidan kalvosinnappeja myöten täydellinen miesten puku. Puettava!!  Itse asiassa tämä kokonaisuus riisuttiinkin mallimiekkosen päältä, kun oli viimeinen lajiaan :).