Kävin viime viikonloppuna Tampereen Taikasormet-messuilla nukkekotiosastolla enkä ostanut mitään. Tai no - melkein mitään...

Kaikki aiemmat (tarkasti harkitut harvat) hankinnat ryöppyävät kaapeista niagaramaisesti lattioille, joten yhtään mitään lisää en luonnollisestikaan enää tarvitse. Halusin vain bongata tuttuja ihanaisia (kiitos teille kaikille!) ja ihastella uusimpia taidonnäytteitä ja ideoita.

Ennakkotilasin Esalta mansikka-astiaston, josta kuvaan mahtui vain pieni osa (olen itse myynyt joskus muinoin saman sarjan kahvisettiä vaan en silloin älynnyt jemmata itselleni yhtään ja siksipä tämän kohdalla kiljahdin nyt ja kovaa). Posliinit tulevat Strawberry Fieldsiin kuten myös Sadulta ostetut mansikkaleivokset ja -torttu. Pikkuruiset pöytäkuuset Rudolf'siin Kaarinalta, kynttelikkö Sadulta ja fazerit Tuulalta:

PIT3248-normal.jpg

Mr. Egg sai mukavasti lisää rekvisiittaa: upeat pääsiäisherkut Mirjalta, kirjotut pitsiliinat Katriinalta ja kukka-asetelma Sadun pöydästä (huomaa älyttömän liikkis pupukoriste!):

PIT3241-normal.jpg

Think Pinkkiin smiley-tyyny Tuulalta, rafael-tekstiilit Pirjolta, Leealta pientä lukemista ja Sadulta hotellin kokille lohtutuliaisena kanala:

PIT3246-normal.jpg

Täsmäsävyisiä aarteita hotellin aulaan eli kukkapylväs Kaarinalta, lohkovati Sinikalta ja simpukkaruukku (johon teen pienen suihkulähteen) Tarulta. Tarulta myös jotain ihan kreisipöhköä: ne sellaiset jutut, mihin sadevesi rännejä pitkin valuu :).  Kiitos tuhannesti näistä, Taru!! 

Lisäksi Elinalta jälleen yksi uusi 1:144-nukkiskitti "Leikin talo" (ei ole kuvassa kun en ole vielä kuorta avannut):

PIT3243-normal.jpg

Mirkalta iiiso tuohikoppa, tuo koirasäästölipas, jota olen niin monessa blogissa käynyt kuolaamassa ja jotain uskomatonta eli nukkekodin lapsille tarkoitetut minipienet toimivat kangaspuut! Tämä yksilö päätyy Furry Fellowsiin nallekarhujen ihmeteltäväksi:

PIT3239-normal.jpg

Japirilta perinteisesti himppusen nauhoja, Kaarinalta superohuita nahkatilkkuja (kiitos Maria vinkistä!) ja Esalta Proxxonin kuviosahaan spiraaliteriä (näillä olen entisessä elämässä tottunut surauttelemaan - ei tarvitse pähkäillä sahaussuuntia sun muita teknisiä hidasteita).

Messujen 1:1-puolelta jokunen nappi (mm. savannihuoneeseen astioiksi) ja niin kaunis pitsinpätkä että ihan itkettää (vai se hintako tuossa sai kyyneleen silmäkulmaan...):

PIT3198-normal.jpg

Teippitarhasta parit japsiteipit (masking tape), joista saa tuskarreltua nukkekotiin mm. mainioita - niin, arvaattekos mitä?:

PIT3236-normal.jpg

Samalla reissulla oli toki koluttava kaikki kohdalle osuneet kirppikset. Radiokirppikseltä mukaan lähti koreat helmet jatkokäsittelyyn, kynsitarroja erinäisiin minikoristeluihin ja söötti ruutunalle (noita nallukoita oli tyrkyllä jos jonkin värisiä, mutta tyynesti valitsin vain tämän yhden suklaanruskean - wautsi miten suurenmoinen itsehillintä tällä lyylillä nykyään onkaan...):

PIT3196-normal.jpg

Nyt kun fiksusti lopetan tämän porinan tähän niin päällimmäiseksi jää sellainen maltillinen vaikutelma, että kaikki sortumiset olivat mukamas tässä eli hanska piti hienosti eikä käytännöllisesti katsoen yhtään heräteostosta kassiin eksynyt. Kaikki hankinnat mahtuvat kevyesti kategorioihin "must have", "no ilman muuta tuommoinen mulle", "tätä olen aina halunnut (vaikka en aiemmin sitä tiennyt)" ja "ooo!". Eli normaaleja (joskin pakottavia) nyheristin perustarpeita. Shoppailuhan on sitten ihan erikseen...