Olipas ihanat markkinat, kyllä meitä hurahtaneita riittää :). Kaunis kiitos ennakkotilaajille ja kaikille pöydässäni vierailleille, olette niin symppiksiä! Paljon tuli naurettua ja tauotta kälätin, joidenkin kanssa enemmänkin, joitakin ehdin alkuryysiksessä vain moikata. Riippui niin siitä missä tilanteessa ja millä kellonlyömällä törmäiltiin. Oli tosi kiva nähdä livenä, nyt on hyvän mielen akut ladattu taas pitkäksi aikaa.

En taaskaan ehtinyt kierrellä lähimainkaan niin paljon kuin olisin halunnut (ja blogeista olen jo huomannut, että paljon aarteita jäi bongaamatta), mutta muutamia todellisia herkkupaloja sain silti napattua:

I bought many wonderful pieces of art from Finnish miniaturists at the Doll and Teddy bear-fair in Helsinki last Sunday:

PICT4552-normal.jpg

Taustalla on punaista silkkiä PienenPienen pöydästä (Voijolan Ullalta) sekä sinistä mokkaa Japirilta, komea mustanpuhuva maisemataulu on Pilvin maalaama (löytyi Railin pöydästä) ja tulee olemaan hieno kehystettynä, hotellijulisteet PienenPienestä ja kalataulut (kuten myös yhteiskuvassa näkyvät koirataulut) Tellulta:

PICT4571-normal.jpg

Hieman haastetta tumpelolle eli Katin kukkakittejä, tällä kertaa maljakkoasetelma (jota ihailin Susannan blogissa) ja huikea verenpisara (Kati väitti, että osaisin sen tuskarrella, mutta saapas näkee):

PICT4583-normal.jpg

Katilta myös hienoin-ikinä-joulutähti (ihan super!). Pikkuruinen pinkki nalle PienenPienestä - tällä herttaisuudella on liikkuvat nivelet! ja kähee punainen designtuoli Nöteltä (Lady in Red-putiikkiin):

PICT4582-normal.jpg

Autio-lasilinnut omasta pöydästä :). Minilasifriikkinä en voi näitä vastustaa: sinivalkoinen keltti ja punavihreä jouluerikoinen olivat ensiesittelyssä markkinoilla, kaksi muuta sain Maikilta (=lintutaiteilija itse) yllärinä joululahjaksi. Suurkiitos! Oli tosi mukava nähdä pitkästä aikaa :). Ylisöpöt jouluiset posliinimukit Sirkalta:

PICT4556-normal.jpg

Myös kylpypuuhissa touhuava pikkupossu on Sirkan pöydästä (liikkuvat nivelet tälläkin kärsäkkäällä), silkkikirjailtu korurasia ja käsilaukku Ansulta. Älyttömän taitavaa käsityötä ja niiiiin kauniita!:

PICT4561-normal.jpg

Tarjottimia ja lautasia Tellulta. Kukkoaiheinen pääsiäiskauppaan ja nuo romanttiset ruusuiset oli vain ihan pakko saada :) :

PICT4557-normal.jpg

Huokaus mitä herkkuja... Marinoidut päärynät ja pullakranssi pipareineen Mirjalta, muut jälkkärit ja juustoraastin Tellulta:

PICT4558-normal.jpg

Pimeässä loistava kummituskolmikko Pienen Haamun kaupasta, hillitön Hui-Hai-tyyny Hannalta (rakastuin tuohon jo Hannan blogissa ja onnistuin saamaan sen) ja herkkä lumenhoukutin Hannan suloiselta Aava-tyttäreltä:

PICT4564-normal.jpg

Larissan upeita posliinimaljakoita - takimmaiset hotellin aulaan, rypälevaasi tietenkin sviittiin ja hämis Crozzylle Skinny Skeletoniin:

PICT4565-normal.jpg

Crozzyn uusin lemmikki on haisunäätä Stinky (Pienen Haamun kaupasta). Crozzyllä häärää jo niin monta kaveria myymäläapureina (susiveljekset, kissa, pöllö, skunkki, kaksipäinen lohikäärme sekä läjä pikkuörniäisiä), että ei kohta mahdu asiakkaat ostoksille. Stinky nuuskii aiheellisen epäluuloisena perin konua tyyppiä: Larissan pikkupaholaista. Miksi tuo piru hymyilee kuin enkeli?? Olen niin onnellinen, kun Larissa suostui myymään tuon tulitikkuaskissa punkkaa pitävän täydellisen upean sarvipään, KIITOS!! :

PICT4572-normal.jpg

Pirulainen poseeraa kuvassa lempeän herran sylissä. Ko. miekkonen on The Fallen Angels-putiikin enkelikauppias. Aikanaan tipahtanut itsekin (siiventyngät selässä muistona). Jännä juttu miten Tillikan huimasta nukkeporukasta aina yksi katsoo silmiin ja puhuttelee yli muiden. Viimeksi se oli hotellin piccolo Minus (Minuscolo M.(=Megababe) Marginale), nyt sitten tämä partapertti kertoi myyvänsä enkeleitä:

PICT4574-normal.jpg